_

Keukenbladen in Marmer

Marmer wordt al sinds mensenheugnis gebruikt als materiaal voor tafels en werkbladen voor keukens.

Het is een poreuze kalksteen die een correct onderhoud vereist , maar gaandeweg steeds weerbaarder wordt.

de aanbevolen afwerking voor keukenbladen is fijngeslepen - verzoet/gezoet -

 

 

Het Onderhoud Kort :

- reinig en impregneer het marmer voor de ingebruikname

- maak het blad na het koken schoon met de onderhoudsspray

- herhaal de impregnering periodiek voor een optimale bescherming

 

 

TER INFO : Lithofin onderhoudsproducten - voor keukenbladen - dragen een certificaat inzake de wetgeving betreffende contact met voedingsmiddelen.

afbeelding fles

REINIGEN

Lithofin MN Vuiloplosser

- reinigt en ontvet - voor een periodieke grondige reiniging -
te gebruiken alvorens de impregnering toe te passen

Lithofin OIL-EX

speciale reinigings-gèl - verwijdert diepzittende olievlekken
afbeelding fles

BESCHERMEN

Lithofin MN Vlekstop 

- éénmalige sterk vlekwerende behandeling tegen water-,  olie- en vetvlekken 
- blijft onzichtbaar - zonder glans
- vormt geen film

afbeelding fles

ONDERHOUDEN

Lithofin MN Easy-Clean

- onderhoudsspray voor regelmatig gebruik - reinigt en ontvet
- te gebruiken nà de kookbeurt


ADVIES : Marmer keukenbladen zijn zuurgevoelig - spoel het blad onmiddellijk met water na het morsen van wijn, azijn, fruitsap en andere zuurhoudende producten. 

Voor de steenbewerker : Lithofin heeft een speciale coating voor ruwe marmer keukenbladen - deze is totaal vlekwerend , ook bestand tegen zuren - vraag meer informatie.

Interesse of advies nodig?

Naam

Bedrijf

Telefoon

Email

Vraag